Acupunctura

Acupunctura pentru slabit

Obezitatea este o problema mondiala!

Supraponderabilitatea, cu partea ei patologica obezitatea, este recunoscuta de Organizatia Mondiala a Sanatatii ca fiind o epidemie.

Obezitatea este o problema se sanatate publica mondiala. Prevalenta acestei maladii este in crestere. Impactul este si mai mare in tarile industrializate datorita asocierii acesteia cu o multitudine de boli cronice cum sunt hipertensiunea arteriala, diabetul zaharat, bolile osteo-articulare, anumite tipuri de cancer si o mortalitate crescuta….

 

Afla mai multe despre Acupunctura pentru slabit

IMUNITATEA si ACUPUNCTURA

Imunitatea (numele vine de la latinescul immunis=scutit, aparat, privilegiat) consta in apararea individului contra substantelor non self (straine de structurile organismului respectiv) si este de doua feluri:

-imunitate umorala datorata factorilor care actioneaza asupra microbilor si toxinelor microbiene ce se afla in stare libera in umori, producand eliminarea lor din organism;
-imunitate celulara conferita de factori care actionand in focare inflamatorii ce realizeaza blocarea microorganismelor patrunse intracelular, scapate de actiunea destructiva a factorilor imunitatii umorale.

 

Afla mai multe despre IMUNITATEA si ACUPUNCTURA

ACUPUNCTURA IN HERNIA DE DISC INTERVERTEBRAL

Te doare rau spatele si ai intepenit? Nu mai sta pe ganduri, du-te imediat la medic si in niciun caz nu forta!

Coloana vertebrala este o parte a corpului pe cat de importanta, pe atat de fragila. Inca de la varsta de 7 ani, discurile ce sustin vertebrele incep sa imbatraneasca. Funcţia principală a discurilor coloanei vertebrale este să absoarbă socurile şi să asigure separaţia între fiecare pereche de vertebre .Aceste discuri intervertebrale au in componenta lor un nucleu pulpos, format din proteine cu aspect gelatinos, care dau elasticitate si functioneaza ca un amortizor. Nucleul pulpos este inconjurat de un inel fibros strans, care il fixeaza si da stabilitate discului intervertebral.

 

Afla mai multe despre ACUPUNCTURA IN HERNIA DE DISC INTERVERTEBRAL

ACUPUNCTURA  COSMETICA

 

Este normal ca odata cu trecerea anilor sa apara ridurile de expresie , insa multe persoane prezinta o imbatranire prematura , procesele de senescenta fiind accelerate de modul de viata,  de multe nopti nedormite , de fumat , de alimentatie incorecta  si carentele nutritionale , de stress si am motiva in continuare printr-o lunga lista de cauze.

Pielea si tenul oglindesc starea organelor interne, fiind sanatoase atata vreme cat intreg organismul este sanatos si daca mediul in care traim dispune de conditii optime pentru mentinerea sanatatii.

 

Afla mai multe despre ACUPUNCTURA  COSMETICA