Detoxifiere

 IONIC DETOX

O viata sanatoasa depinde de nivelul de electricitate din corp. O persoana sanatoasa ar trebui sa aiba 80% electricitate negativa (ioni negativi) si 20% electricitate pozitiva (ioni pozitivi). Din acest motiv corpul uman este ca un magnet gigantic care atrage si retine toxine. Unele dintre aceste toxine sunt grasimile partial oxidate, metalele grele, proteinele neasimilate, depozitele de colesterol, …

Afla mai multe despre IONIC DETOX

HOPI CANDLE

Lumanarea de urechi Hopi reînvie tratamentele traditionale vechi de peste 2000 de ani ale amerindienilor. În opinia persoanelor care apelează la această alternativă de tratament, nu doar în zona urechilor se manifestă efectul benefic, ci si în alte părti ale corpului, unde s-ar afla o eventuală inflamatie sau durere. Capacitatea de vindecare este recunoscută atât de persoanele tratate cât si de medicina alopată …

Afla mai multe despre HOPI CANDLE

REBOUNDING

Este distractiv, este usor si este sigur pentru aproape oricine de orice varsta. Cel mai complex exercitiu, singurul care stimuleaza sistemul limfatic si omoara celule canceroase fara a traumatiza sistemul osos, articulatiile si genunchii. Rebounding este un exercitiu pe care il faci sarind pe o mica trambulina circulara, o mini trambulina, recomandat atat pentru femei cat si pentru barbati, de orice varsta.

Afla mai multe despre REBOUNDING

MASAJ

Masajul este o tehnica straveche care a aparut ca o necesitate obiectiva. Cine nu a sesizat ca daca te masezi la un loc dureros acesta doare mai putin, daca te-ai lovit si freci locul dureros acesta doare mai putin.

Afla mai multe despre MASAJ

IMPACHETARI & TERMOCUVERTURA

Impachetarile la termocuverta detoxifica organismul. Caldura degajată de termocuverta creste ritmul cardiac, dilata vasele de sange şi imbunatateste circulatia. Efectul imediat consta in relaxare musculara si, pe termen mediu sau lung, sedintele de termocuverta pot indeparta stresul si anxietatea. Temperaturile ridicate din interiorul termocuvertei favorizeaza transpiratia, fapt pentru care toxinele din corp sunt eliminate cu mai multa usurinţa direct prin piele.

Afla mai multe despre IMPACHETARI & TERMOCUVERTURA

Vacuum-Terapia

Vacuumterapia se bazeaza pe efectul de tip masaj produs de absorbtia aerului dintr-o cavitate inchisa formata de cupa aparatului si suprafata de corp pe care aceasta este plasata.

Afla mai multe despre VACUUM-TERAPIA

CONSULTATIE DE SPECIALITATE

Detoxificarea nu este un sistem terapeutic, nici o modalitate de eliminare a simptomelor, ci un sistem de vindecare prin abordarea cauzei care a condus la instalarea bolii. Presupune înţelegerea unui adevăr simplu, acela că organismul uman este terapeutul şi că energia are un rol central în cadrul procesului de vindecare.

Afla mai multe despre CONSULTATIE DE SPECIALITATE