Galvanic Spa pentru par & scalp

Daca este total neasteptata sau inevitabila genetic, remarcarea unei schimbari a texturii parului dumneavoastra poate sa para inceputul sfarsitului. In loc sa priviti si sa va ingrijorati, nu ar fi mai bine sa actionati in vederea protejarii viitorului parului dumneavoastra?

Publicul tinta

  • Femeile al caror par este subtiat datorita perioadei de sarcina, a menopauzei, a stresului, a dietei, a agresiunilor chimice (permanent sau vopsiri) sau a geneticii.
  • Barbatii care prezinta caderea parului in special datorita geneticii sau varstei. Alti factori agravanti sunt stresul, dieta, matreata si acumularile de grasime din folicul.
  • Barbatii care cauta solutia pentru a incetini procesul de cadere a parului, care doresc sa-si pastreze parul pe care il au si care doresc sa arate la fel de tineri precum se simt.

Ajutand la revitalizarea scalpului pentru o vitalitate maxima a parului, Uleiul de argan folosit impreuna cu Galvanic Spa va ofera tehnologia de ingrijire a parului pentru a putea riposta!

  • Promoveaza un par sanatos, bogat.
  • Revitalizeaza si intareste parul.
  • Imbunatateste disponibilitatea substantelor nutritive si a vitaminelor pentru foliculul firului de par.
  • Remineralizeaza si hidrateaza parul, imbunatatind volumul si stralucirea.
  • Testat dermatologic impotriva alergiilor.

Uleiul de argan impotriva caderii parului, natural, presat la rece, fara parabeni, este special conceput pentru prevenirea si tratarea caderii parului. Prin combinatia dintre acesta cu uleiuri esentiale de cimbru, rozmarin si de germeni de grau, reprezinta tratamentul ideal pentru parul degradat, prevenind si tratand caderea parului prin hranirea si fortifierea cuticulei capilare si prin reglarea excesului de sebum. Poate fi folosit pentru toate tipurile de par, inclusiv pentru parul vopsit.

Galvanic SPA pentru par si scalp

Mineralele, atunci când sunt dizolvate într-o soluţie, ajută la conducerea sarcinilor electrice. Un conţinut mai mare de minerale va crea o conductibilitate mai mare. Nutriol Hair Fitness Treatment are o conductibilitate mare, demonstrând că este bogat în nutrienţi şi minerale. Cercetările indică faptul că foliculul părului are nevoie de mai mulţi nutrienţi şi minerale pentru o vitalitate optimă şi pentru abundenţă.

Oceanul este cel mai mare depozit de surse de viaţă de pe planetă şi, de asemenea, cel mai puţin explorat de către om. Acest “al optulea continent“ incredibil de bogat reprezintă platforma vieţii. De fapt, în urmă cu trei miliarde de ani, din mare s-a format prima formă de viaţă: algele microscopice. Datorită unei compoziţii extraordinar de bogate, toate elementele esenţiale vieţii sunt conţinute în alge.