Galvanic Spa

La 20 de ani, pielea produce cantitati abundente de colagen si elastina, proteinele structurate ale pielii responsabile pentru fermitatea, catifelarea si rezistenta acesteia. Dar pe masura ce imbatranim, expunerea continua la radicalii liberi deterioreaza aceste proteine si reduce producerea acestora in organism, facand ca pielea sa prezinte riduri si sa se lase. Unii radicali liberi sunt provocati de surse externe precum soarele , poluarea aerului si a apei. Cu toate ca unele produse ce contin antioxidanti sau protectie solara pot proteja pielea de unele surse externe ale radicalilor liberi, noile descoperiri legate de felul in care imbatranim indica faptul ca aceste surse externe nu sunt singurele care contribuie la imbatranirea pielii. Noile cercetari au descoperit de curand o sursa majora necunoscuta anterior, a imbatranirii, ce se afla in fiecare dintre noi: un generator intern de radicali liberi, aflat in epiderma. Genele noastre ii controleaza activitatea, care se sporeste in masura ce imbatranim, iar spre deosebire de soare, nu avem unde sa ne ascundem. Prezent la suprafata celulelor noastre, acest inamic invizibil este capabil sa genereze neincetat radicali liberi, daunatori pielii, ce pot de asemenea, distruge colagenul si elastina. Rezultatul? Aratam mult mai in varsta decat suntem de fapt. Ce putem face? Acest generator intern de radicali liberi este atat de agresiv incat antioxidantii singuri nu ii pot preveni efectele de imbatranire. Solutia unica? Incetinirea producerii acestor radicali liberi, daunatori pielii, direct de la sursa si stoparea semnelor vizibile ale imbatranirii inainte de a incepe. O descoperire aditionala a oamenilor de stiinta a identificat de curand un amestec unic de ingrediente ce incetineste producerea radicalilor liberi in epiderma.

Harmony Clinic ofera singura tehnologie destinata reducerii semnelor vizibile ale imbatranirii prin tintirea sursei invizibile a aspectului imbatranit: tehnologia GALVANIC SPA pentru fata, corp si scalp/par.

Facial Galvanic Spa

Harmony Clinic ofera rezultate exceptionale in revitalizarea tenului cu ajutorul aparatului Galvanic Spa II in combinatie cu un set unic de ingrijire. Aceste produse curata, calmeaza, revigoreaza, si hranesc in profunzime pielea dumneavoastra.

Mai multe informatii despre Facial Galvanic Spa

Body Galvanic Spa

Body Galvanic Spa este un produs intens de o calitate ridicata care minimizeaza si netezeste aspectul grasimii corporale si al celulitei, imbunatateste aspectul fermitatii pielii si ajuta la imbunatatirea aspectului general al pielii. Curentul galvanic auto-reglabil brevetat, generat de instrumentul Galvanic Spa acţioneaza sinergetic cu ingredientele dovedite din Gelul de tratament, pentru a facilita transportul ingredientelor cheie.

Mai multe informatii despre Body Galvanic Spa

Galvanic Spa pentru par & scalp

Dacă este total neaşteptată sau inevitabilă genetic, remarcarea unei schimbări a texturii părului dumneavoastră poate să pară începutul sfârşitului. În loc să priviţi şi să vă îngrijoraţi, nu ar fi mai bine să acţionaţi în vederea protejării viitorului părului dumneavoastră?

Mai multe informatii despre Galvanic Spa pentru par & scalp

Beneficiile produselor Galvanic Spa

  • atrag impuritatile; inmoaie si relaxeaza porii, permitandu-le sa respire; dizolva si lichefiaza uleiurile faciale în exces; calmeaza si reconditioneaza pielea.
  • indeparteaza impuritătile; tinteste principalele surse ale imbatranirii pentru a mentine aspectul tanar si pentru a reduce aspectul imbatranit; faciliteaza recuperarea dupa stres; revigoreaza si invioreaza pielea obosita stimuland producerea de energie celulara.
  • imbunatateste hidratarea pielii si lasa pielea incredibil de catifelata, curata si împrospatata.
  • confera rezultate in intinerirea pielii pe care le veti observa iar altii le vor remarca si asta in doar cinci minute, de cateva ori pe saptamana.
  • actioneaza in vederea restabilirii aspectului natural al pielii, indepartand impuritatile si stimuland producerea de energie celulara; confera ingrediente benefice printr-o furnizare imbunatatita de curenţi galvanici.