Ionic detox

Motive de detoxifiere

Dual Ion DetoxO viata sanatoasa depinde de nivelul de electricitate din corp. O persoana sanatoasa ar trebui sa aiba 80% electricitate negativa (ioni negativi) si 20% electricitate pozitiva (ioni pozitivi). Din acest motiv corpul uman este ca un magnet gigantic care atrage si retine toxine. Unele dintre aceste toxine sunt grasimile partial oxidate, metalele grele, proteinele neasimilate, depozitele de colesterol, acid uric,placa, acid lactic si vastul sortiment de chimicale care patrunde in apa, aerul si mancarea noastra. Aceste toxine perturba functiile normale ale corpului creand un mediu propice pentru boli, alergii si probleme ale sistemului imunitar. Tehnologia generarii de ioni exista de multe decenii. Ea este secretul procesului de detoxifiere ionica prin folosirea alternativa a incarcarii cu ioni pozitivi si cu ioni negativi in timpul aceleasi proceduri.

Ionii sunt atomi incarcati care au primit sau pierdut un electron, ceea ce creeaza un camp magnetic capabil sa atraga si sa neutralizeze particulele incarcate opus si sa le scoata din organism printr-un proces numit osmoza.

Ionic Detox, usor si simplu

Este o metoda externa de detoxifiere care elimina toxinele prin picioare. Corpul este detoxifiat in timp ce picioarele sunt asezate intr-un vas cu apa calda si sarata. Aceasta metoda este foarte eficienta prin eliminarea toxinelor indiferent de unde sunt ele aflate in corp.

Procesul de detoxifiere ionica genereaza un curent de ioni pozitivi si negativi (atomi incarcati), care atrag si se ataseaza de particule toxice incarcate opus si le atrag din corp prin piele. Fiecare sedinta dureaza 30 de minute.

Procesul de detoxifiere ionica

Detofixiere ionica

Este un proces de curatare si detoxifiere al intregului corp prin introducerea picioarelor in apa calda si folosirea ionilor pozitivi si negativi intr-un generator de ioni. Procesul este cunoscut sub numele de electroliza. Generatorul de ioni este un electrod special introdus intr-o baie de apa calda si sarata care produce ioni si circulatia lor in solutie. Procesul este controlat automat de catre aparat. Eficacitatea pe termen lung a procesului de detoxifiere depinde si de schimbarea stilului de viata defectuos pe care pacientul o va face ulterior pentru asigurarea unei sanatati permanente.

Analiza toxinelor

Corpul nostru este format din aproximativ 70% apă. Toxinele produse în corpul nostru sunt foarte asemănătoare cu cele din apă, dar când ne punem picioarele în apă, murdăria şi toxinele din apă nu se vor lipi de vas sau de marginile electrodului. În schimb ele vor forma o mucoasă care poate fi uşor curăţată cu apă fierbinte şi detergent. În timpul şedinţelor de detoxifiere ionică în apă apar substanţe ce vor colora lichidul în galben, verde, portocaliu, maro, negru, verde închis, alb ca spuma, alb brânzos, puncte negre, puncte roşii şi particule maro.

Cercetătorii au reuşit să determine corelaţia pe care o au culorile cu toxinele din diferite părţi şi organe ale corpului. Teoria detoxifierii prin ioni în apă este potrivită şi pentru corp. Poluarea chimică diferă în funcţie de parţile din corp unde se acumulează, de exemplu vezica urinară sau articulaţiile (care dacă se inflamează duc la artrită), simptomele aceleaşi boli fiind diferite. Se recomandă testarea muşchilor după detoxifierea picioarelor. Consumarea metalului din electrod va genera substanţe metalice în apă. Experienţa şi observaţiile pot ajuta la identificarea originii toxinelor. Cu cât energia mineralelor în apă este mai mare, cu atât se va produce o detoxifiere mai puternică. Dacă în urma procedurii apar în apă multe puncte negre, atunci 20% – 40% provin chiar din apă, iar 60% – 80% sunt toxine din corp.

Culori de referinţă:

 • Galben-verzui: detoxifierea rinichilor, a vezicii urinare, a tractului urinar şi a prostatei;
 • Portocaliu: detoxifierea articulaţiilor
 • Maro: detoxifierea ficatului de tutun şi de resturile celulare;
 • Negru: detoxifierea ficatului şi vezicii biliare
 • Verde închis: detoxifierea vezicii biliare
 • Alb spumă: mucus de provenienţă limfatica
 • Puncte albe: microorganisme moarte
 • Puncte negre: toxine din metale grele
 • Puncte roşii: trombuşi sangvini

Beneficii

 • Consolidarea sistemului imunitar
 • Ajută la recuperare după leziuni şi/sau intervenţii chirurgicale
 • Calmeză durerea şi rigiditatea în caz de artrită
 • Îmbunătăţeşte somnul
 • Elimină metalele grele
 • Elimină cheagurile de sânge
 • Îmbunătăţeşte funcţia hepatică şi cea renală

Recomandari

 • Nu se foloseşte de copiii sub 8 ani.
 • Copiii de peste 8 ani pot folosi acest aparat numai sub supravegherea părinţilor, iar timpul folosirii să fie foarte scurt, max 15 minute.
 • Persoanele intre 15 – 50 de ani pot folosi aparatul zilnic in serii de 14 şedinţe. Urmează o pauză de trei săptămâni, apoi se poate relua o nouă serie de proceduri.
 • Persoanele de peste 50 de ani ar trebui să folosească aparatul o dată la fiecare trei zile de 14 ori/serie. După aceea se face o pauză de 2-3 săptămâni, apoi se reia tratamentul.
 • În timpul procedurii tensiunea arterială trebuie să fie la un nivel normal. Dacă urmaţi un tratament medicamentos, folosiţi aparatul înainte de administrarea medicamentelor.
 • Dacă tensiunea arterială este scăzută, vă rugăm să mâncaţi ceva înainte de a face acest tratament. Acest dispozitiv poate determina scăderea gilicemiei.
 • Femeile însărcinate sau cele care alăptează nu au voie să folosească acest dispozitiv pentru că, deşi elimină toxinele din ţesut şi grăsime, blochează producerea de lapte necesar fătului sau bebeluşului.
 • Acest dispozitiv poate fi folosit de către persoanele care suferă, urmează proceduri de dializă, iau insulină sau suferă de insuficienţă cardiacă. El ajută corpul să elimine toxinele care nu pot fi curăţate prin rinichi sau inimă. Nu va avea un impact în tratamentele medicale şi nu va scădea indexul insulinei (glicemic).
 • Cei care au implanturi metalice în articulaţii sau schelet să nu utilizeze dispozitivul.
 • După utilizare, trebuie să recuperaţi prin absorbţia de vitamine, minerale,acizi graşi Pe parcusul celor 30 de minute, fizioterapia aplicată picioarelor va avea ca efect reechilibrarea ionilor pozitivi şi negativi din corpul dvs.

ESTE ABSOLUT NECESAR CA, ÎN TIMPUL PROCEDURII SĂ BEŢI MIN 500 ML DE APĂ/SUC/CEAI.

Veţi observa că în timpul procedurii culoarea apei se va modifica treptat. Uneori, la suprafaţa apei vor apare şi diverse aglomerări de materie. Aceste manifestări sunt perfect normale deoarece unul din beneficiile metodei este realizarea drenajului limfatic pentru a ajuta metabolismul şi pentru ca organismul să elimine toxinele în mod natural.

Contraindicatii

Nu trebuie sa folosească aparatul de detoxifiere urmatoarele persoane:

 • Femeile gravide sau suspectate a fi însărcinate;
 • Persoanele care au instalat un pacemaker;
 • Persoanele care au suportat un transplant de organe, sau inserţii de plăci metalice sau articulaţii metalice;
 • Oricine suferă de epilepsie;
 • Persoanele care urmează un tratament cu radioterapie sau chimioterapie;
 • Persoanele cu diabet de tip 1;
 • Persoanele care au la picioare răni deschise sau rosături;
 • Copii sub 8 ani;
 • Dacă nu sunteţi siguri vă rugăm să consultaţi medicul de familie sau un specialist.

Intrebari frecvente

Cum se formează toxinele?
Corpul uman foloseşte în principal impulsuri electrice transmise de creier către organele principale. Toate celulele din corpul nostru produc bio-energie. Când acest nivel de energie este ridicat, celulele funcţionează în mod corespunzător (de exemplu, are loc absorbţia nutriţională şi toxinele sunt eliminate). Când suntem bolnavi sau foarte stresaţi, celulele noastre sunt afectate şi nivelul de bio-energie este redus dramatic. Prin urmare, celulele noastre nu pot funcţiona aşa cum ar trebui şi adună toxine.
Cum funcţionează dispozitivul de detoxifiere prin ioni?
Băile de picioare pentru detoxifiere prin ioni funcţionează prin trimiterea unui curent electric de slabă intensitate prin corp şi care generează ioni încărcaţi pozitiv. Concentraţia înaltă de ioni determină captarea toxinelor încărcate cu ioni negativi neutralizându-le şi apoi eliminându-le prin aproximativ 2000 de pori aflaţi pe tălpile picioarelor. Băile de picioare alcalinizează sângele şi ţesuturile, ducând la echilibrarea Ph-ului. Mulţi cercetatători sunt de părere că bolile atacă mai uşor organismul când fluidele din corpul nostru au o stare acidă accentuată.
Cât de des ar trebui să foloseasca aparatul pesoana peste 50 de ani?
Pentru început, puteţi face băi de picioare la fiecare 72 de ore. După aproximativ 5-10 şedinţe, reduceţi frecvenţa băilor la o dată pe săptămână. Apoi, pentru întreţinere, doar o dată pe lună.
Câte şedinţe sunt necesare?
Ideal 2 (două) pe săptămână. Totuşi, între fiecare şedinţă trebuie să treacă cel puţin 48 de ore. Un ciclu de tratament include 14 sedinţe. Se recomandă reluarea cilclului după minimum 3 săptămâni de pauza. Persoanele de peste 50 de ani pot urma procedura o dată la 3 zile. Pentru copiii între 8-15 ani fiecare şedinţă va dura max 15 minute
Ce anume vindecă dispozitivul de detoxifiere prin ioni?
Dispozitivul de detoxifiere prin ioni nu vindecă bolile, ci ajută la eliminarea toxinelor din corp. Este un aparat care îi permite corpului să echilibreze câmpul bio-energetic care stimulează detoxifierea. Când câmpurile electromagnetice sunt echilibrate organele corpului vor funcţiona mai bine.
Cât durează o şedinţă de tratament?
Aveţi nevoie de 30 de minute pentru fiecare şedinţă. Copiii foarte mici au nevoie doar de 15 minute. Copiii care au sub 5 ani nu au voie să folosească acest dispozitiv. Nu vă va face niciun rău dacă folosiţi aparatul pentru mai puţin de 20 de minute, dar nu veţi beneficia de eliminarea toxinelor dacă nu folosiţi aparatul 30 de minute.
Are efecte secundare această procedură?
În general, nu. Unele persoane s-au confruntat după procedură cu uşoare dureri de cap sau simptome asemănătoare gripei uşoare. Toate aceste simtome neplăcute care pot apărea, vor fi reduse sau înlăturate total dacă în timpul procedurilor veţi consuma 0,5-1 litru de apă.
De ce îşi schimbă culoarea apa?
Reacţia dintre electrod şi sare face ca apa să îşi schimbe culoarea. Apa devine galben-portocalie. Aceata este o reacţie naturală, iar sodiul este scos din sare cu ajutorul curentului electric. Toxinele eliminate din corpul nostru contribuie la transformarea culorii apei. Pe măsura ce veţi face mai multe proceduri, apa va fi mai limpede decat după primele şedinte dar niciodată la fel de limpede ca apa de la robinet.
Trebuie să simt ceva în timpul procedurii?
Depinde. Unele persoane percep uşoare furnicături în tălpi, picioare sau braţe.