Impachetari & Termocuverta

Curele cu impachetari la termocuverta sunt proceduri care se bazeaza pe efectul benefic al caldurii asupra organismului. Orice modalitate de utilizare a caldurii in scopuri terapeutice se numeste termoterapie si cuprinde o varietate de metode. O modalitate prin care se ajunge la aceste cresteri de temperatura este caldura de contact, care se face prin impachetari la termocuverta.

Impachetarile la termocuverta detoxifica organismul. Caldura degajată de termocuverta creste ritmul cardiac, dilata vasele de sange şi imbunatateste circulatia. Efectul imediat consta in relaxare musculara si, pe termen mediu sau lung, sedintele de termocuverta pot indeparta stresul si anxietatea. Temperaturile ridicate din interiorul termocuvertei favorizeaza transpiratia, fapt pentru care toxinele din corp sunt eliminate cu mai multa usurinţa direct prin piele. Prin urmare, se recomanda termocuverta pentru a eficientiza curele de detoxifiere. Alt beneficiu conex este acela ca termocuverta favorizeaza si scaderea in greutate. Favorizeaza procesul de slabire. Caldura poate fi folosita si pentru a eficientiza slabirea si pentru a indeparta celulita. Termocuverta are aspectul unui sac de dormit si este construită asemenea unei paturi electrice. Are efect de sauna şi poate fi utilizata si ca etapa in cadrul unui tratament anticelulitic care presupune şi impachetari cu produse care favorizeaza slabirea. Efectele sunt de detoxifiere si de stimulare a eliminarii apei din tesuturi, implicit de reducere a celulitei.

 Beneficiile impachetarilor la termocuverta:

  • scaderea in centimetri a circumferintei zonelor afectate de celulita (coapse, posterior, brate)
  • eliminarea toxinelor si a apei din tesuturi si a stratului adipos, determinand arderea grasimilor si impiedicarea formarii unora noi
  • diminuarea aspectului de coaja de portocala si a vergeturilor
  • activarea microcirculatiei cutanate
  • detoxifiere profunda
  • imbunatatirea elasticitatii si fermitatii tesuturilor
  • activarea metabolismului celular

Gama de impachetari

  • Impachetari cu alge marine: datorita combinatiei dintre  sarurile marine si alge, acest gel realizeaza o detoxifiere dubla, prin indepartarea celulelor moarte in exterior si detoxifierea organismului in interior. Grasimile dizolvate sunt transportate prin fluxul sanguin, fiind mai apoi eliminate. Impachetarea cu alge are efect de slabire, de curatare si detoxifiere. Prin tratamentul cu impachetare cu gel a tesutului conjunctiv, urmat de masajul anticelulitic cu crema cu alge, efectele se pot multiplica, datorita cresterii numarului de substante active. Poate fi folosit si de persoanele cu fragilitate capilara sau varice. Nu contine colorant, arome artificiale sau substante de origine animala.
  • Impachetari cu scortisoara si cofeina: prin efectul sau de stimulare circulatorie, ajuta la eliminarea apei din tesuturi si a grasimilor. Cofeina arde grasimile, iar scortisoara, prin actiunea sa stimulanta – avand contact direct cu pielea – ajuta la oxigenarea celulelor.